Китай зробив рис суттєво смачнішим.


За останні 16 років смак і текстура рису в Китаї покращилися. Китайський національний дослідницький інститут рису провів тести, які показали, що якість азіатського рису, вирощеного в Китаї, значно поліпшилася в порівнянні з 2009 роком.
Оцінка смаку рису базується на національному стандарті, який оновили в 2008 році і враховує зовнішній вигляд, запах, смак та текстуру холодного рису. Даний стандарт використовується для отримання загального рейтингу якості продукту.
Висновок китайських дослідників показує, що підвищення врожайності для забезпечення продовольчої безпеки не завжди впливає на якість продукту. Генетичні покращення та контроль за умовами вирощування включаються до факторів, які впливають на якість рису.
Китай є найбільшим виробником рису у світі, на який минулого року припадало 28% світового виробництва.
Також, китайська фірма отримала критику за небезпечне завдання під час тренінгу зі згуртування колективу. Співробітникам компанії довелося ковтати вогонь в рамках вправи для формування команди.
Читайте також
- Ціни на овочі знову оновили: скільки коштують огірки та помідори
- ПФУ розкрив важливі моменти щодо виплат за квітень: що з пенсіями, субсидіями та лікарняними
- Євро підскочив до нового максимуму: огляд курсів провідних банків України
- Пенсія по інвалідності: названо стаж, необхідний для виплат різним групам
- Час міняти долари: українцям пояснили, куди краще вкладати гроші
- Українцям розповіли, що тепер можна будувати на власній ділянці без дозволів